Pionering hos ulvene

I onsdags ,var der som sædvanlig, møde for ulvene. 23 glade børn, 3 ledere og 3 assistenter. Temaet stod på pionering, for anden gang i dette forår. Sidste gang blev der bygget stier og trænnet vinkelbesnøringer.

I onsdag, blev der trænnet simpelbesnøringer og 8-talsbesnøringer og selvom, at disse færdigheder både for civilister og ulvene, i starten virkede ligegyldige, blev tonen en anden, da der pludselig stod 6 tårne på grunden. Nu var den der vinkelbesnøring, som de lærte i sidste uge, brugbar til at binde trin fast på tårnet, så man kunne op i toppen, da blev interessen for pionering vakt.

På vegne af lederne takker jeg for lån af børn. Det er altid sjovt at vise hvordan kedelige færdigheder, kan bruges til noget sjovt.

 

,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s