Distrikt turnering 2017

on

I weekenden 28.-30. april 2017, inviterede vi alle de store spejdere i Nordsjælland på besøg i vores lille by. 130 endte vi med at være, selvom det var færre end vi havde håbet på, løb hele eventet flot at stablen.

Jeg er spejderleder, fordi jeg godt vil give unge mennesker, de samme gode oplevelser, som jeg selv fik. Jeg er spejder fordi jeg ved, at sammen er vi stærkest. Turneringen blev til med kolossal hjælp fra ledere udefra, hertil skal lyde en særlig tak til Lise og Niels Foged, uden dem vil vores spejdere, havde været en oplevelse fattigere.

I weekenden formåede vi at vise vores gruppe frem, fra sin bedste side og give svar på hvorfor vi er Nordsjællands hurtigst voksende gruppe. Vi blev inspireret til nye aktiviteter og måder at lave spejder arbejde på. Hele byen blev brugt som vores legeplads og byens borgere fik et indblik i hvad spejder i år 2017 er for noget.

Jeg havde selv fornøjelsen af at gå rundt om lørdagen og se spejderne løse anderledes og kreative opgaver. Der var en smagekims med gele, bygge mælkekassetårn, finde E-numre i netto, bruge en raftekran, få et æg til at overleve et kast på 6m og meget mere.

For de store spejdere var der natløb i Trørødhegn med rollespil over de 7 døds syndere, til sidst blev det hele afrundet af en smuk tur til Vedbæk kirke hvor vi havde en rigtig spejder gudstjeneste og tilbage i skolegården havde jeg og Erik Mollerup, vores viseborgmester, fornøjelsen af at kåre vinderne, her i blandt vores egne Junior spejdere.

Vi som spejdergruppe, kan være stolte af, at have løftet sådan et arrangement, med de begrænsede ressourcer vi har. Vores styrke ligger netop i vores evne til at samarbejde og vores stædighed til at sejre.

Til sidst skal lyde en stor tak til alle som hjalp til på den ene eller anden måde

/Jonas

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s