Hemmeligheder i ulveflokken

Ulveflokken er gået mærke amok. Et nyt mærke hver måned! Det har stillet store krav til os ledere om at have fokus på nogen meget specifikke læringsmål og samtidig gøre aktiviteterne sjove og afvekslende. Samtidig har det også stillet store krav til spejderne om at vise koncentration og fokus. Indtil videre går det rigtig fint.

Vi har indtil nu taget mærkerne: Knivbevis, venskabsmærket og på opdagelse. Nu er vi gået i gang med mærket ”hemmeligheder”

Her er formålet, at spejderne skal udvikle deres sociale og åndelige kompetencer. Vi skal lærer at genkende følelser og ansigtsudtryk, lære at spotte en løgnhistorie og forstå at noget både kan være rigtigt og forkert.

Vi skal løse mysterier og gåder, skabe vores eget ritual og holde det hemmeligt, samt lærer at beskytte en fælleshemmelighed.

I onsdag blev der leget spejder stratego med en levende fane der skulle beskyttes og holdes hemmelig. Vi fortalte en sand og en falsk historie for hinanden og skulle gætte hvilken der var sand. Vi indviede vores nye bål fad med skumfiduser og vi opfandt et nyt hemmeligt ritual.

Også bød vi 3 nye kammerater velkommen hos ulvene.

Vi ses på onsdag til meget mere spejder.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s