Lederne

Lederne i Vedbæk-Nærum gruppe brænder for det gode spejderarbejde. Vi går gerne det ekstra stykke for at gøre gruppen stærk. Alle – både spejdere og ledere – glæder sig til at komme til spejdermøderne og at tage på lejr. Vi udvikler os og spejderne igennem et fantastisk fællesskab.
Som leder i Vedbæk-Nærum gruppe er du en naturlig del af vores fællesskab. Vi bygger på en fælles forståelse af, hvad det gode spejderarbejde består i, og vi taler løbende om, hvordan vi kan støtte og fremme det. Lederne i Vedbæk-Nærum gruppe har et stort ansvar og arbejder ret selvstændigt inspireret og hjulpet af spejdernes arbejdsstof.

Vi er relativt få ledere til mange børn, og vi søger derfor altid forældre, som vil hjælpe børnene på spejdermøderne, og som trives med spejderarbejdet. At give en hånd i den gode sags tjeneste kræver ingen særlige forudsætninger. Til gengæld får du glæden ved at se børnene trives og følge deres udvikling.

Bor en leder længere væk, betaler spejderne transporten, ligesom vi tilbyder og dækker udgifter til spejderkurser og lejrture.
Vi har også plads til dig.

Lederne i gruppen er:

Familiespejderne: Stadig åbent

Bæverne: Sigrid og Lea

Ulvene: Anne-Sophie, Anders, Rasmus og Dan

Juniorne: Nicolai, Phillip, Morten

Troppen : Jesper

Senior: Jonas, Adam

Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere informationer.

i Gruppestaben er Lise gruppeleder, Lene og Niels er gruppeassistenter