Gruppens faciliteter

Gruppens eksterne faciliteter

Vores grund grænser op til skov, har vand, skov, marker, handelsliv og togstation, samt busterminal inden for få minutters gang. Vi har direkte transport forbindelser til: København, Helsingør, Trørød, Nærum og Holte.

Dette afspejler både vores børne sammensætning, som kommer fra flere byer i området og ledere, som bor i Storkøbenhavn.

Man har derfor rig mulighed for at komme på varierende ture og aktiviteter i området.

Gruppens Interne faciliteter

Med en velholdt hytte hytte, som har alle  tænkelige faciliteter på 156 kvm2 på en stor og flot grund, med fleksible naboer i forhold til støj, gives der alle muligheder for at få sine vildeste spejderdrømme opfyldt. Vores faciliteter indbefatter: stor ny opført bålhytte med plads til 60 bænkede spejdere og shelter med plads til 8, velassorteret raftegård med nye og sorterede rafter, brændeskur, udendørsbelysning og strøm, materialerum med mere end vi selv er klar over, nye telte, trangiasæt og gryder.

Selve mødehytten, som vi sjældent bruger, grundet vores fremragende udendørs faciliteter, indeholder et stort køkken med opvaskemaskine, kølefryseskab, microbølgeovn og ovn, stort mødelokale med plads til 50 personer, 2 mindre patruljerum og 2 badeværelser.

Gruppen rummer altså mulighederne, for alt indenfor spejderarbejde. Dette understøttes med frirum, højt til loftet og støtte til de store armbevægelser.