Gruppeweekenden 2017/2018

I weekenden var 31 spejder på tværs af alle enheder og 10 ledere og forældre samlet i det naturskønne område omkring Herlufmagle. Weekenden som stod i samarbejde og madlavningens tegn, gav anledning til nye venskaber, afslapning og hygge kombineret af aktiviteter som for mange var helt nye.

Om lørdagen var spejderne inddelte i blandede patruljer/bander på tværs af enheder og løste forskellige opgaver, hvor især udfordringen med at bygge en iglo til isbjørnen Igor ud af vanilje is, vakte begejstring. Løbet blev afsluttet med at patruljerne/banderne skulle bygge en lagkage, som så ville være dessert senere på aftenen.

Til aftensmad stod den på brød bagt over bål i urtepotter hvor bæverne og ulvene hjalp til, Klassisk kartoffelsalat og tomatsalat som junior og trop spejderne lavede også selvfølgelig hele 4 fremragende kød serveringer til beredt af vores dedikerede køkkenhold.

Efter maden, og opvasken stod det på et hyggeligt lejrbål, med konkurrencer, sange og sketches. Til sidst var det selvfølgelig sengetid, junior og trop spejderne skulle sove i hængekøje for første gang, hvor at det for nogle af ulvene var deres første overnatning i shelter også.

Det er på ture som disse hvor spejdere og ledere mærker det unikke sammenhold som vokser på den helt rigtige måde i gruppen i øjeblikket. Forhåbentlig om et år kan vi gentage succesen med Gruppeweekenden for 2018/2019 sæsonen.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s