Forårs tur med ulvene

I årets først forårs weekend, afholdt ulvene deres første weekendtur i det nye år. Temaet var western, men weekenden endte med at forme sig efter spejdernes humør og vejret istedet.

Ved ankomst kl.18 fredag, begyndte ulvene at indrette sig i vores bålhytte, som skulle være base for det meste af turen. kl.19 blev der serveret chili con carne med nachos for at vi var klar til x-faktor finalen, som blev vist med projektor inde i shelteren. desværre vandt vores favorit ikke, men humøret var alligevel højt.

Efter finallen var det sengetid med godnat historie fra junglebogen, omkring hvordan frygten kom til junglen og tigeren fik sine striber.

Med solens første stråler 6.15 var der gang i lejren igen, måske lige på nær lederne som kæmpede en håbløs kamp med at holde ungerne nede i poserne.

kl.8.00 havde alle pakket deres tasker sammen og for mange af ulvene stod de nu klar til deres første flaghejsning i “uni-fin-form” og noget mumlende fik sunget “vej højt vej stolt” og gjort honør til flaget, vi skal jo starte et sted 😉

morgenmad stod på kornflags, havregryn, koldskål eller yoghurt og ulvene hjalp med at vaske op bagefter.

9-12 blev der pioneret, hugget brænde og lavet bål.

kl.12 gik ulvene mod superbrugsen i Trørød hvor de fik udleveret 30kr pr mand i alt 360kr til i fællesskab at købe frokost for. En sjov øvelse der både fokuserede på inklusion, overblik og budgettering men også sikrede at spejderne fik det de helst ville have. Her kan nævnes: jordbær, lys pålægs chokolade, leverpostej med færdigstegt bacon, flæskesteg og kakaomælk. Ja ungerne larmede og fyldte meget i brugsen, men til gengæld var det også vores oplevelse at de øvrige kunder blev smittet af ulvenes glade energi.

Efter frokost gik vi ad omveje mod bøllemosen hvor vi både legede, gik på opdagelse men også krydsede en af Danmarks to tilbageværende hængemoser, en lidt vådt og spændende oplevelse.

Aftensmad var foliebakke mad, hvor ulvene selv designede deres smags kombination og kunne bagefter spise direkte fra foliebakken, hvilket betød en minimal opvask bagefter

Tilbage i Vedbæk stod den på lejrbål med sketches, sange og konkurrencer inden der blev sagt godnat og fortalt en selv digtet gyserhistorie.

Søndag stod den på pandekager til morgenmad, mere pionering bl.a. en selvbygget elevator, fakler og fireballs.

Som altid, vil jeg på vegne af leder staben, sige tak for lån af jeres børn og at vi er allerede nu er i gang med planlægningen af den næste tur som ligger i pinsen.

/Jonas

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s