Distriktsturnering: Søndagstur i Virum!

Ridder Pløk fortalte en gribende historie til start, hvorefter alle 60 spejdere var klar til at gå ud i grupper, læs: drage ud som riddere! Vedbæk-Nærum spejdergruppe var godt repræsenteret ved en snes riddere samt Dan, Nicolai, Lene, Mads og Sigrid.

Jeg fulgte bæverhold nr. 3 rundt fra borgen, hvor vi trænede bueskydning. Der var mange flere spændende udfordringer på riddernes vej: Vi skulle flette venskabsbånd, sørge for at lave et skjold, stege ”arme riddere”, kæmpe mod ildsprudlende drage og ride gennem skoven to og to, kæmpe mod fjenden og sende beroligende post hjem skrevet med pen og blæk! Alle klarede rejsen som riddere, men det var godt, at vi var flere til at hjælpe hinanden.  

Bagefter sluttede vi af ved lejrbålet, hvor ridder Rank Bardun kæmpede en hård kamp mod den onde Sorte Ridder. Heldigvis vandt gode Ridder Rank Bardun  over ham og fik tilmed den skønne prinsesse. Således opmuntret blev alle slået til ridder, dvs. alle fik – fuldt fortjent – riddermærket.

Mange tak til alle: både spejdere, gæve spejderledere og forældre, der tog en dag ud af kalenderen og gjorde dagen til et eventyr i ridderland!

Distriktsturnering

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s