Eventyrs lejr -En våd omgang

12 Ulve, 3 lånte ledere, 3 unge ledere under oplæring, Christian og undertegnede, var draget på eventyr og endt i den smukke natur, der er omkring den gamle del af Nivå.

I en grøn barrak, der mest af alt mindede om en forvokset container, etablerede vi en base for weekenden. vi kunne kigge misundeligt hen, på vores to nærmest naboer: ueskytte foreningen og agility klubben, som havde både større og mere moderne lokaler end os.

den grønne barrak var faktisk Nivå boldklubs gamle omklædningsrum, nu ombygget til spejderhytte. Men her havde vi så vores base, mest fordi jeg havde booket den forkerte hytte. små, gode 70kvm til 20 personer.

Spejderne elskede det, de syntes hytten var så hyggelig, vi var jo altid sammen. Da vi ankom fredag aften og der var spist de medbragte madpakker, blev der spillet spil på livet løs. Skak, kortspil, mastermind og yatzy, var de store succeser og undervejs havde nogen af ulvene lavet hjemmelavede pizzaer.

da klokken nærmede sig 9:30 blev brætspil erstattet af en tur i soveposerne mens Prop og Berta fortalte godnat historie.

5:30 er der atter livstegn hos ulvene og efter taskerne var pakket sammen, blev der leget udenfor, spillet flere spil og bare fjollet rundt indtil kl.8 hvor der var friskbagte boller til morgenmad.

Herefter stod den på 10km hike rundt i Nivå. Undervejs fik vi besøgt havnen, leget på halm baller, besteget “bjerget” og prøvet den lokale svævebane inden vi måtte søge ly i først en viadukt og senere i en lånt garage hvor der blev lavet varm kakao med flødeskum, til sidst blev der leget på en form for karrusel og spillet bull inden vi fik købt ind til middag og MGP

til frokost stod den på kylling pasta suppe, bagefter frileg og mulighed for at tage knivbevis. til aftensmad var der grill kylling, kartofler, remo og agurkesalat og til det spændende MGP show var der chips og demokratisk valgt slik.

efter en hård dag sov ungerne straks efter showet var slut og sov helt til 7:30 om søndagen, hvor den eneste reelle aktivitet var en rundvisning i Nivå kirke med lidt fællessang.

Vi takker endnu engang for lån af jeres børn og en særlig tak til Amalie, Johanna, Emil, Julius, Anthon og Adam for at give en hånd med på trods af deres unge alder.

/Jonas

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s