Fællesmøde med Trørøds spejderne

Normalt fortæller jeg mig selv, at jeg er spejderleder, fordi jeg elsker at udvikle børn, lærer dem at lede sig selv og give dem spejder kompetencer.

I aftes (22. februar) blev jeg mindet om noget mindst lige så vigtigt. Spejder handler om oplevelser og venskaber på tværs af lande, byer, grupper, uniforms farve og alder.

Til fællesmødet blev spejderne delt i 7 blandede hold og sendt på nogle små poster i mørket, som var oplyst oplyst af en lille lampe. Spejderne gik til opgaven med latter, smil på læben og frisk på at se, hvad for skøre påfund, lederne nu havde fundet på.

Spejderne skulle slukke ild med brandtæppe, gå på patruljeski, finde ud af hvad for ingredienser, som var i suppen og kaste med gummistøvler. For bare at nævne nogle af posterne.

Herefter var der varm kakao ved bålhytten og en lille kiks. Bagefter troede vi ledere, at vi nu skulle aktivere spejderne igen med en fællesleg. Dette blev gjort til skamme! Spejderne legede i mørket sammen, også kunne man som leder, ikke gøre andet end at sætte sig tilbage med en kop kaffe og forundret betragte, hvordan børn er så meget bedre, til at få venner end vi voksne er.

Næste gang når nogen spørg hvorfor er jeg spejder vil jeg tænke tilbage på dette møde.

De næste 2 onsdage er der ikke møde. Dette skyldes fastelavn d.26 februar og en FANTASTISK weekendtur d.3.-5. marts(invitationer ligger på hjemmesiden)

Onsdag 15. marts er der til gengæld, et sjovt byløb i Helsingør. Hvis man som forældre var ærgerlig over, at man ikke kom med på vores juletur til københavn eller bare vil med igen, tager vi gerne imod jeres hjælp.

på vegne af Ulve staben

Jonas

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s