Eventyrlejr 3.-5. marts

Årets første weekendtur går til Møllevej 14, 2990 Nivå. Vi har fået lov til at leje DDS gruppen hytte, “De vildes svaners hytte”, i denne weekend.

Temaet for denne tur bliver: Eventyr og fællesskab.

Vi skal ud og udforske Nivås smukke natur omkring havnen og lergraven. Vi skal have lov til at fare vild og gå den rute, som vi synes er den mest spændende. Vi skal selv handle ind til maden lørdag og derfor selv bestemme, hvad vi skal spise. Kun vores fantasi sætter rammen for denne lille opdagelsesekspeditions oplevelser.

Vi mødes fredag d.3. marts kl. 17,50 på Vedbæk st. og tager toget mod Nivå 18,06. Spejderne skal have en madpakke med, da vi ikke laver aftensmad om fredagen.

Vi er tilbage på Vedbæk st. omkring kl.12, præcis ankomst sendes ud med SMS.

Turen koster 200kr pr person og dækker transport, mad, hytteleje og 2 mærker, der gennemføres på turen.

Tilmelding sker på mail, her skal flg.noteres: Spejderens fulde navn, særlige hensyn, og om man evt. bager en kage. Sidste tilmeldingsfrist er onsdag d.1 marts; tilmeld dog jeres barn hurtigst muligt, for det gør vores arbejde meget nemmere. Tilmelding til: Jonas2103@live.dk

Betaling via mobilpay, og her skal spejderens navn også skrives på, evt. som besked. Tlf. er:

53 55 37 78

Vi vil gerne opfordre til, at spejderne ikke får slik med hjemmefra. Vi ledere køber lidt guf, der deles ud på passende tidspunkter.

Vi sover indenfor, men der er ingen køjer. Derfor skal der både medbringes sovepose og liggeunderlag. Spejderen skal selv være i stand til at bære sin bagage ca. 1500m fra Nivå st. Pakkeliste findes her på siden eller på vores hjemmeside http://www.vedbækspejderne.dk; brug den som inspiration, gerne krydret med sund fornuft og det in mente, at vi er udenfor i dagtimerne.

Vi glæder os til en super lejr.

Ulvestaben

Jonas, Louise og Christian

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s