FAQ

Skal jeg have uniform på til spejdermødet?
Ja, du skal altid gerne have uniform på til spejderarrangementer. Ved du på forhånd, at du risikerer at blive beskidt, er det en god ide at medbringe tøj, der gerne må blive beskidt.

Skal jeg have jakke med til spejdermødet?
Ja, du skal altid have tøj med, der passer til årstiden, så du både kan være inde og ude. Om vinteren er det en god ide at have hjemmesko eller tykke sokker med, for vi har selvfølgelig ikke beskidte sko/støvler på indenfor.

Må jeg have kage med til spejdermødet?
Ja, selvfølgelig må du have kage med til spejdermødet. Aftal det evt. med din leder på mødet forinden.

Er spejderne altid udenfor?
Ja, når vejret er til det. Blandt bæverspejderne er der altid et par stykker, som er (lidt) bange for mørket, ligesom de heller ikke kender området så godt. Derfor kan de være indenfor i den mørke sæson.

Hvor køber jeg en uniform?
Du kan enten købe en brugt uniform af en af de andre spejdere, eller du kan købe en ny uniform gennem spejderbutikken, som hedder 55 grader nord. De har en hjemmeside, som du kan finde her.

De kan også bestilles igennem Gruppelederen, så det sikres at de kommer i den rigtige størrelse.

Det specielle tørklæde vi benytter, kan også bestilles via Gruppelederen.

Hvor meget skal jeg betale for at være spejder?

Kontingent for året 2021 er 1350 kr., der betales ved årets start (1/2 20xx). Hvis 2 eller flere søskende er medlemmer, får alle en søskenderabat på 10%.

Spejdere der begynder i løbet af året betaler for året ud ( 120 kr. pr. måned i resterende del af året)

Kontingentet dækker bl.a. en meget vigtig forsikring, et spejderblad, husleje, vand, varme, el, skat, aktiviteter og transport m.m.

Må man have kniv med til spejder?

Når man er spejder må man have kniv med sig når man er på vej til og fra spejder. Man skal dog gå direkte, og må f.eks. ikke tage ud og handle på vejen. Det er desuden påkrævet at man har taget knivmærket hos os før børnene får lov til at medtage og bruge kniv hos os.

Kan Jeg leje hytten?

Alle kan leje hytten, dog har familier med tilknytning til gruppen fortrinsret og får lov til at leje hytten med væsentlig rabat. Lejen variere i løbet af året grundet varme regningen

Vi lejer ud til fødselsdage, konfirmationer, barnedåbe og lignende. Vi lejer ikke ud til ungdomsfester. Ved leje af hytte kontaktes gruppeleder Lise Foged tlf: 21 65 08 78 eller på mail: foged@post12.tele.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s