Ulve hjemmespejd – uge 9

Hej ulve,

Så er det sidste uge med Hjemmespejd inden vi mødes igen ved hytten. Mange af jer har deltaget i Hjemmespejd. Tak for det. Håber I synes, at I har lært noget og har haft det sjovt. Det har været en kæmpe fornøjelse at få billeder fra jer og lægge dem op her på siden. I har været super gode!

Husk som altid: Man kan se billederne ved at følge links til ugerne under menu-punktet ‘HJEMME SPEJDER’ eller følge links i tidligere Hjemmespejd-mails. Det er også hyggeligt at se hvad ens kammerater har lavet.

Opgaver til sjette uge i ulvenes Hjemmespejd 2021 (uge 9):

Pioneropgave – I skal lære at lave en vinkelbesnøring med strammetørn:

I kan også se to fine eksempler på vinkelbesnøringer på billedet til Venstre – et forfra og et fra siden. Husk at indsende et billede af jeres vinkelbesnøring til Nicolai på 30758919.


Kreativ opgave – I denne uge skal i lære at bruge ulve-koden. Den bruger vi ulve til at sende hemmelige meddelelser til hinanden. Ulve-koden ser sådan her ud:

Ulve-koden

Man bruger ulve-koden på samme måde, når man koder (laver koden), som når man afkoder (aflæser koden): man finder sit bogstav og laver det om til det bogstav der står over eller under. Så “U” bliver til “M” og “M” bliver til “U”. “H” bliver til “Z” og omvendt. På den måde bliver “MAD” til “UQT”, og det er der nok ikke nogen der lige gætter. Afkod følgende tekst og send svaret til Nicolai på 30758919: “CEPØT PB CPØD”

Vi glæder os rigtig meget til at modtage alle jeres billeder. Herefter kan I se dem nedenfor indenfor ca. 24 timer. Vi glæder os også til vores første spejdermøde efter genåbningen 10. marts ved hytten.

Spejderhilsener,

Nini, Philip og Nicolai

Jeres opgaveløsninger kommer her (pånær svaret på koden 😉), men Thomas, Simon, Samuel, Elliot og Gustav har løst den:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s