Ulve hjemmespejd – uge 6

Hej ulve,

Tusind tak for indsatsen i de tre første uger af Hjemmespejd for ulve. Jeres billeder viser god spejd. Husk: Man kan se billederne ved at følge links til ugerne under menu-punktet ‘HJEMME SPEJDER’ eller følge links i tidligere Hjemmespejd-mails. Det er også hyggeligt at se hvad ens kammerater har lavet.

Opgaver til fjerde uge i ulvenes Hjemmespejd 2021 (uge 6):

Pioneropgave – I skal lære at lave et dobbelt halv-stik:

Husk at indsende et billede af jeres dobbelt halvstik til Nicolai på 30758919.


Kreativ opgave – Sokkedyr: Som spejder savner man selvfølgelig sine spejderledere under corona-nedlukningen! For at kunne bære det ulidelige savn, så skal du finde en gammel sok, der minder dig om en af dine spejderledere. Denne monteres på den ene hånd som sokkedyr, og så fortæller du sokken hvor meget du savner spejd. Du må gerne dekorere den med mund, øjne, ører, hår, hat eller hvad du nu finder på. Derefter tager du et billede af sokkedyret og sender det til Nicolai på 30758919.

Vi glæder os rigtig meget til at modtage alle jeres billeder. Herefter kan I se dem nedenfor indenfor ca. 24 timer.

Spejderhilsener,

Nini, Philip og Nicolai

Jeres opgaveløsninger kommer her:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s