Junior spejder program 2.halvår 2018

on

Denne spejdersæson vil bægerpræg af at vi har møder samme dag som tropspejderne. Derfor har vi af naturlige grunde valgt at have en del fælles møder. 

Vi skal i dette halvår arbejde med tre mærker: styrk patruljen, orientering og kaoskontrol. For at få mærket skal man have været der til alle de møder hvor vi har arbejdet med mærket og udviklet sig inden for mærkets læringsmål.

Sæt allerede kryds i kalenderen nu, så i kan komme med på dette halvårs 2 weekendture, de bliver udfordrende, smukke og utroligt sjove.

 

Dato Junior Program Junior Beskrivelse
21. august Patrulje dannelse, etablering af struktur i enhederne Udfordrings løb: på hver post vælger patruljen 1-3 som skal gennemføre en ukendt opgave mens resten af patruljen støtter op omkring dem der er i ”ilden”
28. august Patrulje dannelse, etablering af struktur i enhederne Stress løb: patruljen skal løse så mange opgaver som muligt, patruljen må godt dele sig op.
Patrulje tid: fx en gåtur i skoven hvor de skal snakke om hinandens styrker sammen med en leder
2. september N/A N/A
4. september Orientering gåtur med kort og kompas i Vedbæk-Trørød
11. september Pionering 1 Byg en lejrplads med spisebord og gammelmandsild. Lav mad på spisebordet og over gammelmands ilden mødet efter.
18. september Pionering 2 Byg en lejrplads med spisebord og gammelmandsild. Lav mad på spisebordet og over gammelmands ilden mødet efter.
21. -23. september Kanotur på Sjælland Vi fylder bilerne op og køre ud til enten Susåen eller Furesø hvor vi vil padle i kano og prøve det primitive campingliv. Pris 400 kr
25. september AFLYST – GRUNDET TUR AFLYST – GRUNDET TUR
2. oktober Stress og samarbejdsmøde spejderne skal bruge hele mødet til at bygge en konstruktion der løfter alle spejderne 3 meter over jorden. Hvert 10 minut får patruljen dog en ny opgave de også skal løse samtidig.
9. oktober Orientering (kørsels behov) Patruljerne køres væk fra hytten og placeres et ukendt sted og skal ved hjælp af kort finde hjem igen
16. oktober AFLYST / FERIE AFLYST / FERIE
23. oktober Selfie løb i Vedbæk Medbring mobiltelefon og evt. udklædning
30. oktober Førstehjælps Løb 4 scenarier lavet af tropspejderne, efterfulgt af forklaringer fra lederne
3.-4. november Vandre Tur i Nordsjælland Mere info følger. Pris 200 kr
6. november AFLYST – GRUNDET TUR AFLYST – GRUNDET TUR
13. november Planlægning af ulveløb Planlæg et løb for ulvene 3-4 poster på 20min. Hver patrulje planlægger en post og tester aktiviteten på de andre patruljer.
20. november Flyttet grundet ulveløb Flyttet grundet ulveløb
21. november Afholdelse af ulveløb Afholdelse af løbet for ulvene (mødet foregår på ulvenes mødedag, efter løbet evalueres der)
27. november Madlavning over bål 3-retters menu lavet over bål, på kun 2 timer
4. december Vinterløb Vinter løb hvor posterne inddrager vejret: morse med lommelygte, finde stjernetegn, fireballs, byg ting ud af is/sne
11. december Spejder Cluedo og planlægning af juleafslutningen Løs en gåde/skatte jagt (avancerede koder) + patruljeråd hvor spejderne bestemmer hvad de vil lave til juleafslutning
18. december Juleafslutning Patruljerne bestemmer selv, lederne er dog klar med quiz, småkager og alkoholfri gløgg hvis patruljerne ikke har nogen ideer

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s