Bæver Program 2. halvår 2018

on

Der kan forekomme ændringer f.eks. som følge af vejr eller mandefald

Forældre må gerne meddele afbud for deres spejder (navns nævnelse) til en leder

20.8. Lære lidt af skoven at kende; signal/regler/spor; skattefund; knivregler øves, måske finder vi egnede pinde, der kan bruges til senere snitning (der hænger 4 opgaver i et par træer undervejs, inden vi finder skatten, og mandagsulvene skal prøve at huske de 4 poster, så de kan fortælle om dem, når vi kommer retur til Hytten)
27.8. Lære lidt mere af skoven at kende (nu hænger der 8 opgaver); måske kan vi mime en følelse og lige tale om, hvad det betyder at være gode venner og at samarbejde. Hvis man ”kommer til at gøre noget forkert”, hvad gør man så? Derefter leger vi gemmeleg (dåseskjul); mandagsulvene skal finde de andre i første omgang
3.9. Signal/spor (ræv/blodhund) og føle-/kiggekims; hvad betyder det at sige tak og rose en anden? Mandagsulvene: Flere og sværere kims
10.9. På jagt efter bævere (det er ”bare” karton-masker) i skoven; klippe ud med en saks og slå kællingeknuder (til bævermaske); bæverne binder fødderne sammen og går to og to; mandagsulvene kan gøre det samme og lære at binde råbånds- og et fiskeknob (Husk at give melding om den 23.9. og evt. om lejren.)
17.9. Bygge huler med grene fra skoven (presenning med, hvis det regner). Mandagsulvene fordeler sig, således at der til hver bævergruppe er 1-2 mandagsulve  (Husk at give melding om 28./29.9.)

 

23.9. kl.10 Alle er inviteret til høstgudstjeneste, som kommende konfirmander står for i Nærum Kirke, Kirkeåsen 10 over for Nærum Gadekær (https://www.naerum-kirke.dk/). Der er pølser og brød efterfølgende. De, der gerne deltager, sender en mail til Sigrid@tdcadsl.dk med antal, for at præsten Niels Vincens Grunnet kan indkøbe mad. Deadline: 10.9.

 

24.9. Bygge videre på hulen; vi planter, hvad vi har med (æbleskrog, pæreskrog, blommesten, mirabellesten, paradis-æbleskrog og andre frø. Alle kunne måske tage et hulemaleri med? En tegning i et chartek er fint. Vi taler om eventyr; kender du den om ”Rødhætte og ulven”? Hvad kan Rødhætte med sin kurv? Hvad kan ulven, der mangler en kurv? Er du nogensinde taget hen til bedste med en kurv fuld af godter?
28.-29.9 Mandagsulve Mandagsulve inviteres til overnatning fra kl. 18 medbringende madpakke, liggeunderlag og sovepose. Lørdag morgen kl. 9,00 inviteres bæverne til sammen med mandagsulvene at tage på ”hike” til et ukendt sted. Alle har en turrygsæk og en drikkedunk med. Vi er tilbage til Spejderhytten kl. 15 og klar til afhentning kl. 16. Pris: kr. 50. Deadline for tilmelding er 20. 9. (Min. 5 spejdere, ellers aflyses turen.)
1.10. Skabe en eventyrskov omkring hulen; med hjælp af materialer fra skoven pynter vi skoven (medbring gerne en snor (ikke sytråd, måske en pakkesnor). Vi spiller ”Fyrtøjet”!
8.10. Samle blade, gå balancegang i lys/mørke og kunne min. 4 blades navne, ”gætte en lort” og genkende dyrene i skoven
15.10. Efterårsferie, intet spejdermøde (vi følger normalt skolernes ferieplan)
22.10. Det er snart Halloween (31.10.), og derfor skal der skæres græskar. Alle tager et lille græskar med. (Husk at give melding om den 5.11.)
29.10. Bygge en kirke, lave reflekser og deltage i et refleksløb

 

5.11. Efter allehelgenssøndag (4.11.) går vi en tur op til Vedbæk Kirkegård med passende mængde gys og gru. (Forældre må meget gerne deltage i mødet denne gang. Vi søger også et par frivillige forældre til at deltage i løjerne. Send venligst en mail til sigrid@tdcadsl.dk!)

 

12.11 Bævernissernes gaveværksted

 

Næste gang: deadline for tilmelding til bævermøder i december, fordi vi desværre har erfaret, at bæverne har så meget at lave i december, at de hellere bliver hjemme, hvilket er helt i orden. Skriv om din spejder kommer i dec.: Ja eller nej? – til Sigrid@tdcadsl.dk

19.11. Bævernissernes gaveværksted (sidste frist for tilmelding vedr. deltagelse i december møderne)
3.12. Bævernissernes gaveværksted; eneste forudsætning for møderne i december: At der er min. 10 spejdere; tilmelding senest den 19.11.
10.12. Bævernissernes gaveværksted
Juleferie  
7.1. Spejderstart med nytårsfest
14.1. Spejder-ishockey
21.1. Fuldmåne – Vi skal se på sol, måne og stjerner
3.-10.8. Distriktssommerlejr: bæverne deltager kun c. 2 dage afhængig af programmet, mens ulve sagtens kan deltage hele ugen. Distriktet vil opbygge spejdernes kongerige Ermelunden – i Ermelunden. 😊

 

Med venlige spejderhilsener

på spejderledernes vegne

Lea og Sigrid

(tlf. 6161 2367 eller på sigrid@tdcadsl.dk)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s